Ola Lindholm, mysteriet med kokainet

Ola Lindholm har varit i media. En del av oss hoppades på svar och förklaringar. Fast Ola Lindholms framträdande skapade bara fler frågetecken. Det känns som en mycket underlig taktik. Säga A men inte säga B. Det är nog bara Kungen som är sämre på att krishantera.

En del talar om att det är ett för ringa brott. Fast vi talar om en barnprogramledare, som påverkar många unga. Då blir det en dimension som blir påtaglig. Hade han gått ut och sagt han hade ett beroende, då hade det med varit en sak. Då hade han blivit förlåten.

Att Ola Lindholms namn dragits i smutsen, har han ju själv varit med och spett på. Har han inga vänner som han hade kunnat krishantera med? Det är ofta bättre att hålla tystUtbildning kanske är det som saknas i ämnet. Kanske fler hade reagerat då på ett annat vis?

Jag tror Ola Lindholm är i en chock, där han inte vågar lita på några vänner, utan agerar i affekt. Det hela ökar och kriskommunikationen blir lika med noll.

En spekulerar i vem det var, kanske mat Tina? Tur det finns lite humor med i det hela.  Kanske var det så att Ola borde komma ut som knarkhuligan, han håller ju på Mjällby.

Det där med att skydda sitt privatliv, så är det en del som talar om att han ville ju gå på cirkus.Fast var det inte just det han fick uppleva. En cirkus. En del tycker problemet är polisens. Vilket jag inte förstår. Det smartaste borde väl att tala sanning? En del tycker Ola har gjort rätt. Vilket jag inte kan förstå. För nu är ju frågorna allt fler och förtroendet ännu lägre.

Någon oroar sig hur man omedvetet får i sig kokain.  Den frågan ställer jag mig med.  Att media inte har rätt att veta allt, det köper jag, men hur någon får i sig kokain obemärkt är för mig årets mysterium. För privatlivet är inte samma sak att förklara hur han fick i sig kokain.

Något som Ola dock har gjort, är att ha tappat all trovärdighet. Det finns ingen kvar. Det är tomt. Ola kan få sitta och vänta många år innan telefonerna ringer. Just för att inte berätta allt han vet. En del tror att en hemsida med hans namnskulle rädda hela kalaset. Låt mig säga direkt att det tror jag inte på. Tystnad skapar bara fler frågetecken. Vi kan se att Ola inte var så exklusiv, nu kommer han ut i SRs medierna med. Jag säger då det.

Jag tror ryktena kommer florera i en massa delar. Nu och en bra tid framåt.

Jag får bara vibbar av Don Quijote och väderkvarnar. Onödigt är det i så många dimensioner. Soppan har många kockar och det blir bara värre för Ola. Tråkigt med tanke på att jag tyckt han varit skärpt.